In het eeuwenoude...

kartonfabriek van Alsemberg huist The Kitchen Company.

In dit filmpje ontdekt u hoe anders uw droomkeuken bij The Kitchen Company werkelijkheid wordt.

Bij ons draait het om u, om uw wensen en uw plannen. In onze unieke toonzalen vindt u snel uw gading in het uitgebreide aanbod van stijlen en materialen.

Daarna kunt u samen met een van onze interieurarchitecten het keukenplan uittekenen en het resultaat met 3D-simulaties visualiseren. Bij The Kitchen Company hechten we veel belang aan persoonlijk contact en een efficiënte opvolging.

Uw interieurarchitect zorgt voor creatief advies en een professionele begeleiding. Ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige en verzorgde installatie.

The Kitchen Company werkt uitsluitend met fabrikanten en merken die bekend staan om hun kwaliteit, service en feilloze garantie. Bovendien kunt u steeds een beroep doen op een uitstekende dienst na verkoop.

Onze andere toonzaal is gelegen in het Aiding Group bouwcentrum in Sint-Pieters-Leeuw.

Onze hedendaagse keuken is het hart van uw leefomgeving. We willen er in alle comfort koken en in een aangename sfeer genieten van lekker eten en fijn gezelschap.

Dankzij haar unieke aanpak en uitstekende dienstverlening is The Kitchen Company de ideale partner om uw droom te verwezenlijken.