Bureau

Als specialisten in keukenontwerp sinds meer dan 25 jaar, hebben we onze reeks uitgebreid naar de inrichting van kantoren en werkruimtes.

Evenwicht tussen privéleven en werk.

Thuiswerken is een trend die de afgelopen jaren aanzienlijk is gegroeid. Nieuwe behoeften zijn ontstaan, en het is zonder twijfel belangrijk om een ingerichte kantoor-/werkruimte te hebben om onder de beste omstandigheden te kunnen werken.

Deze behoefte kan op verschillende manieren worden ingevuld: een ruimte die groot genoeg is voor uw computerapparatuur en enkele documenten, slim geplaatste opslagruimte om een harmonieuze ruimte te behouden, evenals stopcontacten en verlichting.

Nu zijn al deze elementen beschikbaar bij The Kitchen Company. We begeleiden u bij het ontwerpen van kantoorhoekjes die perfect passen in uw vastgoedprojecten.

Uitgebreide mogelijkheden

We weten hoezeer een goed ingericht en comfortabel bureau het verschil kan maken in een woning. Daarom hebben we verschillende meubelcollecties ontwikkeld die kunnen voldoen aan uw wensen op het gebied van uiterlijk en gebruiksgemak voor uw klanten.

Van meer ingetogen kleuren tot levendigere tinten, van volledige integratie van het bureau in uw vastgoedproject op bijna onzichtbare wijze tot het plaatsen ervan in een toegewijde ruimte, de mogelijkheden die onze producten bieden, zullen aan uw eisen voldoen.

Ergonomie en ondersteuning

Of het nu gaat om de werkplek of thuis, ergonomie moet voortdurend centraal staan in elk ontwerp. Of het nu gaat om tv-meubels, badkamers of natuurlijk burelen, onze interieurarchitecten zullen rekening houden met tal van elementen. Bijvoorbeeld, de afmetingen en behoeften van uw klanten om hen de optimale optie te bieden voor hun comfort.

Ergonomie moet voortdurend centraal staan in elk ontwerp, zowel in de privé- als in de zakelijke omgeving. Of het nu gaat om televisiemeubels, badkamers of kantoren, onze interieurarchitecten zullen rekening houden met tal van factoren. Bijvoorbeeld, wanneer ze onze showrooms bezoeken, zullen de afmetingen en behoeften van uw klanten in overweging worden genomen om hen de optimale optie voor hun comfort aan te bieden.


U bent op zoek naar een partner gespecialiseerd in bouwprojecten voor de realisatie van uw kasten op maat? Maak online een afspraak of contacteer ons via ons contactformulier.

Ontdek ook :