Moderniteit, tijdloze elegantie en de holistische opvatting over vormgeving en architectuur zijn kenmerkend voor het merk LEICHT

Het high-end LEICHT keukenprogramma omvat moderne, strakke & traditionele keukens.

Vele personalisatiemogelijkheden en “maatwerk”

De perfecte combinatie van een moderne productie, vele personalisatiemogelijkheden en “maatwerk”.

LEICHT heeft zich ontwikkeld van Zwabische kwaliteitsfabrikant tot wereldwijd gewild merk, dat inmiddels naar 55 landen wordt geëxporteerd.

De in 1928 door de gebroeders Alois en Josef Leicht oorspronkelijk als timmermanswerkplaats opgerichte onderneming drukt haar stempel op de moderne keukenarchitectuur van de 21ste eeuw. LEICHT is onlangs genoemd tot „bestverkochte premiummerk van Duitsland“. Bovendien heeft LEICHT als enige keukenfabrikant het predicaat „Innovatiefste merk van het jaar“ ontvangen.

LEICHT met “Les Couleurs® Le Corbusier”

Voor een onderneming die sinds vele jaren met internationaal succesvolle architecten samenwerkt, was het alleen maar een consequente stap om zich met Les Couleurs® Le Corbusier te bekennen tot de vormgevingsprincipes van het klassiek modernisme en speciaal tot de kleur.

Natuurlijk, harmonisch en tijdloos – dat zijn de eigenschappen van de door Le Corbusier ontwikkelde kleuren van het merk Les Couleurs® Le Corbusier. In hun kwaliteit als hoogwaardige „architectuurkleuren“ hebben zij LEICHT ertoe geïnspireerd om als eerste en enige keukenproducent uitgelezen nuances in de portfolio op te nemen en voor individuele en unieke keukenplanningen aan te bieden. Met een selectie van decente en intensievere, karaktervolle kleuren vergroot de onderneming daarmee de individuele speelruimtes bij de keukenplanning en de vormgeving van een harmonische overgang van keuken naar woonruimte.

Ontdek ook onze drie andere keukengamma’s op maat: