Neem contact op met uw regionale showroom

Ons maatwerk voor projectontwikkelaars

Bevoorrechte partner van bouwprofessionals

Sinds het begin werken wij samen met projectontwikkelaars voor het ontwerp van keukens en kasten binnen nieuwbouw- of renovatieprojecten. Deze bouwprofessionals waarderen ons luisterend oor en ons grondige werk. Deze principes passen we toe in elke fase van het project. Onze processen en systemen zijn zo ontwikkeld dat ze voldoen aan ieders verwachtingen en een antwoord bieden op de complexiteit van het vak.

Eén specifiek aanspreekpunt voor elke fase van het proces

Het aanknopen van een bevoorrechte relatie met onze klanten is één van onze prioriteiten. Daarom zal u bij elke fase van het proces begeleid worden door een specifiek aanspreekpunt.

  • Een Key Account Manager helpt u bij het kiezen zodat de keukens en/of kasten van uw project in lijn liggen met de afwerkingsgraad en het budget
  • Een interieurarchitect ontvangt uw klanten/kopers en helpt hen bij het kiezen van de stijl, de materialen en kleuren zodat de keuken hun persoonlijkheid en smaak weerspiegelt en volledig past binnen hun budget.
  • Een Projectcoördinator ziet toe op de uitvoering, organisatie, coördinatie en opvolging van het project op de werf. Deze persoon blijft uw enige aanspreekpunt tot de oplevering van het project.

Echte meerwaarde op lange termijn

De keuken vormt het hart van een huis of appartement. Elementen zoals de kasten zijn bepalend voor de sfeer en stijl van de woning. The Kitchen Company geeft uw interieur graag een unieke touch met een ontwerp en installatie van topniveau.

Wij verzekeren de commerciële en technische opvolging tot de installatie en oplevering van onze keukens, kasten en dressings.

Hoewel elk project uniek is, geven we toch enkele inspirerende referenties zodat u een beeld kunt krijgen van onze realisaties.

U bent een projectontwikkelaar op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontwerp en de installatie van keukens, kasten en dressings op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Contacteer ons voor meer informatie via ons online contactformulier of maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten om samen uw project te bespreken.

Meer dan 25 jaar erkende expertise

Al meer dan 25 jaar lang werken wij nauw samen met projectontwikkelaars en aannemers en steunen wij hen bij de uitvoering van hun renovatie- en nieuwbouwprojecten. Wij onderscheiden ons van de concurrentie dankzij ons luisterend oor, onze nuttige tips en de permanente opvolging van uw dossier.

In 2002 leerden wij de plek kennen waar later onze hoofdzetel gevestigd zou worden. De geschiedenis van dit domein, waar vroeger een papier- en vervolgens kartonfabriek huisde, zit vol magie en inspireert ons elke dag bij de meest creatieve projecten.