Moderniteit, tijdloze elegantie en de holistische opvatting over vormgeving en architectuur zijn kenmerkend voor het merk LEICHT

Het high-end LEICHT keukenprogramma omvat moderne, strakke & traditionele keukens. Lees hier meer.

Vele personalisatiemogelijkheden en “maatwerk”

LEICHT is de perfecte combinatie van modern vakmanschap, talloze aanpassingsmogelijkheden en de optie om uw keuken op maat te laten maken.

Als fabrikant van keukens uit Schwaben heeft LEICHT zich ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerd merk dat nu naar 55 landen wordt geëxporteerd.

De schrijnwerkerij werd oorspronkelijk opgericht in 1928 door de broers Alois en Josef. Vandaag de dag is Leicht een bedrijf dat de keukenarchitectuur van de 21e eeuw vormgeeft. LEICHT is onlangs uitgeroepen tot het “best verkochte premiummerk in Duitsland”. LEICHT is de enige keukenfabrikant die is bekroond met het label “meest innovatieve merk van het jaar”.

LEICHT met “Les Couleurs® Le Corbusier”

Het Duitse merk werkt al vele jaren samen met internationaal gerenommeerde architecten. Dit impliceert een bijzondere interesse in de ontwerpprincipes van klassiek modernisme, en vooral in kleuren.

Natuurlijk, harmonieus en tijdloos zijn de kenmerken van de kleuren van het merk “Les Couleurs® Le Corbusier” ontwikkeld door Le Corbusier. Als hoogwaardige “architecturale kleuren” hebben ze LEICHT geïnspireerd. LEICHT is trouwens de eerste en enige keukenfabrikant die geselecteerde tinten heeft opgenomen in haar assortiment en ze aanbiedt voor individuele keukenontwerpen.

Het palet van expressieve kleuren, ingetogen of intenser, stelt het bedrijf in staat om de individuele mogelijkheden voor keukenplanning uit te breiden en een harmonieuze overgang tussen de keuken en de woonkamer te creëren.


U bent geïnteresseerd in onze keukenmodellen op maat? Ontdek onze realisaties of neem contact op met onze teams voor meer informatie.

Ontdek ook onze drie andere keukengamma’s op maat: