Leicht – Innovatie, elegantie en op maat

Het high-end LEICHT keukenprogramma omvat moderne, strakke & traditionele keukens. Lees hier meer.

Uitmuntendheid en vakmanschap

Leichtbelichaamt sinds 1928 uitmuntendheid in het domein van hoogwaardige keukens. Aanwezig in meer dan 50 landen en bekend om haar vakmanschap, onderscheidt dit Duitse bedrijf zich door moderne ontwerpen te combineren met functionaliteit. Leicht-keukens worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, bieden uitzonderlijke duurzaamheid en tijdloze elegantie..

Innovatie staat centraal in de producten van Leicht. Het bedrijf, afkomstig uit Zuid-Duitsland, biedt innovatieve oplossingen om de ruimte te maximaliseren en de ergonomie te optimaliseren. Als onmiskenbaar erkend merk is het de enige keukenfabrikant die de titel “meest innovatieve merk van het jaar” heeft ontvangen.

Personalisatie staat centraal in de benadering van Leicht. Het stelt elke klant in staat om een op maat gemaakte keuken te creëren die zijn of haar levensstijl en individuele voorkeuren weerspiegelt. Het uitgebreide scala aan stijlen en configuraties biedt elke klant de mogelijkheid om zijn of haar wensen tot uiting te brengen. De ontworpen keuken zal dus voldoen aan zijn of haar functionele behoeften en smaken. Of het nu modern en strak zijn of meer traditioneel, Leicht-keukens bieden een verscheidenheid aan opties om de ideale leefruimte te creëren.

Naast hun opmerkelijke esthetiek onderscheiden Leicht-keukens zich door hun functionaliteit. Elk detail is zorgvuldig doordacht om een optimale culinaire ervaring te bieden. Dit vertaalt zich in slimme opbergoplossingen, hoogwaardige materialen en uitzonderlijke ergonomie.

Alle deze elementen stellen Leicht-keukens in staat om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Ze zorgen zo voor langdurige tevredenheid bij de klanten.

Les Couleurs® Le Corbusier

In een voortdurende streven naar nog meer personalisatie heeft Leicht de Les Couleurs® Le Corbusier-collectie in haar aanbod opgenomen. Zoals de naam al aangeeft, geven deze tinten, ontwikkeld door de beroemde architect, een onmiskenbare uitstraling aan Leicht-keukens.

Bleu céruléen 31, gris foncé 31 en l’ocre rouge zijn enkele van de natuurlijke, harmonieuze en tijdloze kleuren die beschikbaar zijn bij Leicht. Deze kleurenpaletten stellen het Duitse bedrijf in staat om de mogelijkheden voor individuele keukenontwerpen uit te breiden en een harmonieuze overgang tussen de keuken en de verschillende leefruimtes mogelijk te maken.


U bent geïnteresseerd in onze keukenmodellen ? Ontdek onze realisaties of neem contact op met onze teams voor meer informatie.

Ontdek ook onze drie andere keukengamma’s :