The Kitchen Company: expertise, ervaring en klanttevredenheid, de drijvende kracht achter ons bedrijf

In 25 jaar tijd leerden wij alle kneepjes van het vak. Zo kunnen wij onze klanten een kwaliteitsvolle dienst op maat aanbieden die volledig voldoet aan hun noden. Wat begon als een specialisatie in keukenontwerp, werd al snel uitgebreid naar de volledige binneninrichting met het ontwerp van kasten en dressings.

Meer dan 25 jaar erkende expertise

Al 25 jaar lang steunen we onze klanten bij de uitvoering van hun renovatie- en nieuwbouwprojecten. Wij onderscheiden ons van de concurrentie dankzij ons luisterend oor, onze nuttige tips en de permanente opvolging van uw dossier.

In 2002 leerden wij de plek kennen waar later onze hoofdzetel gevestigd zou worden. De geschiedenis van dit domein, waar vroeger een papier- en vervolgens kartonfabriek huisde, zit vol magie en inspireert ons elke dag bij de meest creatieve projecten.

Keukens en kasten op maat

The Kitchen Company begon als keukenbouwer met het ontwerpen van keukens op maat. Vanuit die ervaring konden wij ons gamma uitbreiden met kasten en dressings op maat.

Dankzij deze diversificatie van onze activiteiten kunnen wij onze klanten een full service voor binneninrichting aanbieden bij hun bouwprojecten.

Klant- en servicegerichtheid centraal in ons vak

Al meer dan 25 jaar ontwerpen wij keukens die de persoonlijkheid van onze klanten weerspiegelen en over een uniek karakter beschikken. Onze expertise berust immers op een doorgedreven aanpak met focus op de klantervaring en -tevredenheid die past binnen een langetermijnvisie. Maar ook teamwork en het streven naar perfectie zijn van tel. Deze waarden hebben onze onderneming jaar na jaar doen groeien waardoor ze nu op een solide basis steunt.

U wilt meer weten over ons bedrijf en onze keukens en kasten op maat ? Aarzel niet om ons te contacteren of een afspraak te maken met onze teams.