De luxe keukens van ons ‘K-select’ gamma : tot in de puntjes afgestemd en afgewerkt

Ons K-select gamma bestaat uit kwaliteitskeukens speciaal voor de meest veeleisende koks. Het maatwerk is volledig afgestemd en wordt gerealiseerd door gerenommeerde ambachtslui. Zo bent u zeker van een unieke ruimte die volledig bij u past.

Ambachtelijke vervaardiging

Onze keukens van het K-select gamma worden vervaardigd door de beste ambachtslui die in hun domein bekend staan om hun ervaring en kwaliteitswerk. De meubels worden gemaakt van de meest nobele materialen, zoals massief hout. Ieder ontwerp is uniek zodat uw prestige keuken voldoet aan de strengste eisen.

Een keuken in lijn met uw persoonlijkheid

De keukens van het K-select gamma kunnen tot in de kleinste puntjes afgestemd worden met een buitengewone inrichting als resultaat. Vandaag is de keuken uitgegroeid tot een ware leefruimte die zowel functioneel als gezellig is en uw karakter en levensstijl weerspiegelt. Of u nu gesofisticeerde en hoogtechnologische uitrustingen wenst of eerder een klassieke en tijdloze inrichting, ons doel is om telkens af te stappen van het standaardmodel. Onze interieurarchitecten begeleiden u tijdens het volledige ontwerpproces zodat u kunt genieten van een comfortabele ruimte op maat die is afgestemd op uw gewoonten.

Kwaliteitsvolle afwerking

Een hoog afwerkingsniveau is essentieel bij een premium keuken. Ook de afwerking gebeurt door gerenommeerde ambachtslui. Om de ruimte te kunnen creëren die bij u past, bieden wij u een ruime keuze aan lakken en texturen aan. Als u bijvoorbeeld kiest voor echt hout kunt u gaan voor ofwel de gebleekte ofwel de geoliede variant, die de natuurlijke look in stand houdt en bescherming biedt tegen vlekken. U kunt ook kiezen voor een kleurlak die uw keuken ouder en industriëler doet lijken of voor meer noesten in het hout wat zorgt voor een authentieke look.

En als u nu eens het volledige interieur afstemt op de keuken?

De creaties van het K-select gamma zijn volledig op maat en met de hand gemaakt. U kunt de stijl van uw keuken bovendien doortrekken naar de andere ruimten in huis zodat uw interieur één mooi geheel vormt. Voor bijvoorbeeld een open keuken die uitgeeft op de eetkamer kunnen we een barkast of opbergruimte op maat creëren die bij de keukenmeubels past, wat zorgt voor een uniek cachet en een gezellige sfeer.


U bent geïnteresseerd in onze keukenmodellen op maat? Ontdek onze realisaties of neem contact op met onze teams voor meer informatie.

Ontdek ook onze drie andere keukengamma’s op maat: