The Kitchen Company Brussel

U zoekt een keukenbouwer in Brussel gespecialiseerd in bouwprojecten? Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Sint-Genesius-Rode.

Adres

Hallesesteenweg 158
1640 Sint-Genesius-Rode

De veranderende situatie die verband houdt met de coronavirusepidemie, brengt ons er ook toe nieuwe voorzorgsmaatregelen te nemen.
Daarom hebben we besloten om vanaf dinsdagavond 17 maart 2020 om 17u onze showroom voor klanten volledig te sluiten om onze klanten en onze medewerkers die het meest worden blootgesteld aan het risico van virusoverdracht te beschermen.

We moeten onze klanten echter minimale hulp bieden en reageren op legitieme vragen die zullen worden gesteld. Hiervoor hebben we een permanentie georganiseerd in de verkoopafdeling en in de operationele afdeling.

De beslissing om onze showroom te sluiten is pijnlijk en nooit gezien. Maar de prioriteit is gezondheid en onze bijdrage aan het vertragen van dit virus.

Pas goed op jezelf,
In solidariteit,

Het team van Kitchen Company

Openingsuren

Maandag: 9 u – 17 u
Dinsdag: 9 u – 17 u
Woensdag: 9 u – 17 u
Donderdag: 9 u – 17 u
Vrijdag: 9 u – 17 u
Zaterdag: 9 u – 17 u
Zondag: Gesloten

Contact

T : 02 380 96 54
M : info@thekitchencompany.be

U bent op zoek naar een keukenbouwer of specialist in het maken van kasten op maat actief in de Belgische vastgoedontwikkeling? Dan bent u bij The Kitchen Company aan het juiste adres.
De interieurarchitecten van uw showroom in Brussel ontvangen u met open armen om uw keukenproject volledig op maat uit te werken.