Moderne kwaliteitskeukens van het ‘K-one’ gamma

Onze keukens van het K-one gamma zijn stijlvol en modern en laten design en functionaliteit hand in hand gaan. De personalisatiemogelijkheden zijn eindeloos en de prijs-kwaliteitverhouding zit héél goed.

Een verzorgd en hedendaags design

De K-one keuken is uiterst modern. Ze is strak en stijlvol met een ruime keuze aan kleuren, materiaalcombinaties, opberginrichtingen en keukentoestellen. De eigentijdse keukens van het K-one gamma voldoen aan de noden van iedereen. Ze zijn bijzonder praktisch en passen perfect in het hedendaagse interieur.

Topafwerking volledig naar wens

De moderne keukens van het K-one gamma worden vervaardigd en voorgemonteerd in Duitsland, wat hen nog robuuster en betrouwbaarder maakt.

Voor het meubilair kunt u kiezen uit wit, grijs, zwart of houtimitatie. Maar ook andere kleuren zijn mogelijk als u een keuken wenst die niet onopgemerkt blijft. Wilt u een keuken die nog hipper is? Speel dan met diverse afwerkingsmogelijkheden, zoals mat en gelakt, wat bepaalde meubelelementen groter en steviger doet lijken..

Een mooi contrast tussen de kleur van de meubels en het werkblad is eveneens een belangrijk kenmerk van de design keuken. Naast de eindeloze kleuren en texturen kunt u kiezen voor een werkblad in laminaat dat nog meer cachet geeft aan uw inrichting.

Wilt u nog verder gaan? Kies dan voor een werkblad in natuursteen of composiet (quartz) dat uw keuken uniek maakt.

Al deze elementen kunnen bovendien in diverse kleuren gecombineerd worden zodat uw design keuken helemaal aanleunt bij uw persoonlijkheid.

Alle mogelijke inrichtingen op maat

Over de inrichting van een keuken moet goed worden nagedacht. In deze cruciale fase laten wij u dan ook adviseren door de beste interieurarchitecten. Een slim ontwerp zorgt immers voor een ruimte die praktisch, stijlvol en in zekere zin tijdloos is. Een keuken in L- of U-vorm, met een centraal eiland, open of gesloten: er zijn zo veel mogelijkheden om uw keuken functioneel én trendy te maken.


Bent u een bouwprofessional op zoek naar een partner voor de inrichting van keukens binnen uw projecten? Ontdek hier onze realisaties of maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten.

Ontdek onze drie andere keukengamma’s op maat: