Onze keukenmodellen op maat voor bouwprojecten

Ons aanbod bestaat uit vier keukengamma’s die elk voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ieder gamma is volledig personaliseerbaar zodat uw keuken past in het interieur en rekening houdt met de technische vereisten.

Vier keukengamma’s

Ons aanbod bestaat uit vier personaliseerbare keukengamma’s van topkwaliteit:

K-one keukens : design en functioneel

De keukens van het K-one gamma ademen design en strakheid. Dit gamma hedendaagse keukens is de ideale oplossing om een keuken met karakter te bekomen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hun innovatieve en verzorgde uitstraling biedt talrijke inrichtingsmogelijkheden op maat volgens uw stijl en noden.

K-smart keukens : modern en moduleerbaar

Het K-smart gamma bestaat uit actuele keukens met de nieuwste technologieën. U kunt kiezen uit talrijke kleuren, deuren, handvaten en afwerkingen die u naar wens kunt combineren zonder in te boeten aan creativiteit. We hebben de materialen uiterst zorgvuldig geselecteerd zodat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

K-select keukens : luxueus en tijdloos

Dit gamma is voorbehouden voor de meest veeleisende koks. Ze bestaat uit kwaliteitsvolle keukens op maat in de meest nobele materialen en houtsoorten die met de hand worden afgewerkt door erkende ambachtslui. De K-select keukens kunnen tot in de kleinste details gecustomized worden. Het is ook mogelijk om de stijl van uw keukenmeubels door te trekken naar de rest van de woning, zoals bijvoorbeeld naar de meubels van uw eetkamer of salon.

LEICHT keukens : Moderniteit, tijdloze elegantie

Het premium keukenprogramma van LEICHT omvat moderne, traditionele en individuele keukens. Deze reeks maakt de perfecte combinatie mogelijk van moderne verwerking, talloze aanpassingsopties en op maat gemaakte vormgevingsmogelijkheden.

Zelfs de meest veeleisende vereisten kunnen worden vervuld met de mogelijkheden die LEICHT biedt. Bovendien, dankzij het Le Corbusier kleurenpalet, krijgt de keuken een geheel nieuwe dimensie met natuurlijke, harmonieuze en tijdloze kleuren.

Begeleiding van A tot Z

Als partner vinden wij het belangrijk goed te luisteren, advies op maat te bieden en in te staan voor een regelmatige opvolging tot de oplevering. Dit zijn volgens ons de fundamenten van een kwaliteitsvolle keuken. Wij staan in voor het volledige beheer van uw project:

1. Advies en definitie van het ontwerp

Allereerst ontmoet u een van onze interieurarchitecten, die uw eerste aanspreekpunt vormt tijdens het volledig project en instaat voor het goede verloop. Samen met hem of haar maakt u weldoordachte keuzes in het ontwerp van uw keuken zodat deze voldoet aan uw stijl, smaak, verwachtingen en budget:

  • Design op maat en inrichting van de keukenmeubels volgens de technische beperkingen
  • Kiezen van de uitrustingen en keukentoestellen
  • 3D-ontwerp uittekenen van uw keuken
  • Bestellen en ontvangen van diverse onderdelen

2. Ontwerp van de keuken

Eens de plannen zijn gevalideerd, beginnen onze technici aan de uitvoering van het project. Ze gaan eerst de opmetingen controleren van de ruimte en voeren voor installatie de technische controles uit.

3. Plaatsing van de keuken en oplevering

Ons ervaren team van installateurs zal vervolgens de meubels plaatsen waarbij ze zorgvuldig tot in de kleinste details te werk gaan. Tot slot laten we u samen met de projectontwikkelaar overgaan tot de oplevering.


U zoekt een bevoorrechte partner voor het ontwerp van uw keukens? Maak een afspraak met een van onze medewerkers of contacteer ons voor meer informatie.