Onze high-end keukenmodellen op maat

Wij zijn gespecialiseerd in interieurontwerp en keukens en bieden een 360° service voor particuliere klanten. Via ons premiumaanbod kunnen we je ondersteunen bij je project.

Twee keukengamma’s

Ons aanbod omvat twee keukencollecties die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Elk type is volledig aanpasbaar om te passen bij elke woonstijl en technische vereisten.

K-select keukens: luxueus en tijdloos

Dit gamma is voorbehouden voor de meest veeleisende koks. Ze bestaat uit kwaliteitsvolle keukens op maat in de meest nobele materialen en houtsoorten die met de hand worden afgewerkt door erkende ambachtslui. De K-select keukens kunnen tot in de kleinste details gecustomized worden. Het is ook mogelijk om de stijl van uw keukenmeubels door te trekken naar de rest van de woning, zoals bijvoorbeeld naar de meubels van uw eetkamer of salon.

LEICHT keukens: Moderniteit, tijdloze elegantie

Het hoogwaardige LEICHT-programma omvat moderne, traditionele en individuele keukens. Deze reeks combineert op perfecte wijze modern vakmanschap met aanpasbare mogelijkheden waarmee u de kenmerken van een op maat gemaakte keuken kunt bereiken. U kunt vrijuit uw wensen uiten om de keuken van uw dromen te ontwerpen.

De meest veeleisende eisen kunnen worden ingewilligd dankzij de mogelijkheden die LEICHT biedt. Bovendien krijgt de keuken door het gebruik van het “Le Corbusier ® kleurenpalet” een geheel nieuwe dimensie met natuurlijke, harmonieuze en tijdloze kleuren.

Begeleiding van A tot Z

Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren, advies op maat te bieden en in te staan voor een regelmatige opvolging tot de oplevering. Dit zijn volgens ons de fundamenten van een kwaliteitsvolle keuken. Wij staan in voor het volledige beheer van uw project:

1. Advies en definitie van het ontwerp

Allereerst ontmoet u een van onze interieurarchitecten, die uw eerste aanspreekpunt vormt tijdens het volledig project en instaat voor het goede verloop. Samen met hem of haar maakt u weldoordachte keuzes in het ontwerp van uw keuken zodat deze voldoet aan uw stijl, smaak, verwachtingen en budget:

  • Design op maat en inrichting van de keukenmeubels volgens de technische beperkingen
  • Kiezen van de uitrustingen en keukentoestellen
  • 3D-ontwerp uittekenen van uw keuken
  • Bestellen en ontvangen van diverse onderdelen

2. Ontwerp van de keuken

Eens de plannen zijn gevalideerd, beginnen onze technici aan de uitvoering van het project. Ze gaan eerst de opmetingen controleren van de ruimte en voeren voor installatie de technische controles uit.

3. Plaatsing van de keuken en oplevering

Ons ervaren team van installateurs zal vervolgens de meubels plaatsen waarbij ze zorgvuldig tot in de kleinste details te werk gaan. Tot slot laten we u samen met de projectontwikkelaar overgaan tot de oplevering.


U zoekt een keuken- of interieurontwerper in België? Maak een afspraak met één van onze medewerker of contacteer ons voor meer informatie.