Kasten & dressings

Als specialist in keukeninrichting voor meer dan 25 jaar, bieden we nu een volledige service voor het ontwerpen en inrichten van op maat gemaakte kasten en inloopkasten.

Meer dan alleen maar opbergruimte

Tegenwoordig is opbergen een kunst geworden, en kasten en inloopkasten hebben een belangrijke plaats ingenomen in de inrichting van leefruimtes, met elegantie en creativiteit geïntegreerd. De mogelijkheden voor aanpassing en optimalisatie zijn talloos, waardoor alle wensen kunnen worden vervuld.

Detail en kwaliteit

he Kitchen Company ontwerpt en installeert op maat gemaakte meubels al meer dan 25 jaar. Oorspronkelijk gespecialiseerd in het ontwerpen van keukens, hebben we onze ervaring uitgebreid naar alle kamers in huis. Strengheid, passie en service blijven onze kernwaarden, en onze interieurarchitecten begeleiden u bij elke stap van het ontwerpproces voor uw kasten en inloopkasten.

Bij elk project hoort zijn eigen persoonlijkheid

Oplossingen voor opbergruimte zijn net zo gevarieerd als er huizen zijn om ze te huisvesten. Ze passen in elke ruimte en voldoen aan elke behoefte. Bij The Kitchen Company begeleiden we u bij elke stap van het ontwerpproces van uw project en geven we u professioneel advies.

We beginnen met het definiëren van het type project: gaat het om het aanpassen van een ruimte voor uw inloopkast? Of gaat het om een opbergruimte in een nis? We bespreken samen het beoogde gebruik en bepalen de elementen van uw inloopkast: kleuren, texturen en de integratie van schuif- of draaideuren.

Nadat de personalisatie is vastgesteld, creëren onze interieurarchitecten een 3D-plan om u een idee te geven van hoe uw opbergruimte er in werkelijkheid uit zal zien. Tot slot zullen onze technische teams ter plaatse de benodigde metingen uitvoeren, zodat de meubels perfect in uw ruimte passen. Op de afgesproken datum zullen onze installateurs de opbergruimte of inloopkast tot in de kleinste details plaatsen.


Bent u op zoek naar een keukenontwerper of een interieurarchitect in België? Maak een afspraak met een van onze medewerkers of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontdek ook onze keukengamma’s op maat: