Moderniteit, elegantie en een alomvattende benadering van creatie – dat zijn de waarden van het merk LEICHT

Het high-end LEICHT keukenprogramma omvat moderne, strakke & traditionele keukens.

Vele personalisatiemogelijkheden en “maatwerk”

LEICHT is de perfecte combinatie van moderne fabricage en geavanceerde personalisatie, waardoor u een op maat gemaakte keuken kunt creëren.

Als keukenfabrikant uit Schwaben heeft LEICHT zich opgewerkt tot een internationaal gerenommeerd merk dat nu wordt geëxporteerd naar 55 landen.

De timmerfabriek werd oorspronkelijk opgericht in 1928 door de broers Alois en Josef. Leicht is tegenwoordig een bedrijf dat de architectuur van keukens bepaalt. LEICHT is onlangs erkend als de « best verkochte premiummerk in Duitsland ». Het is de enige keukenfabrikant die is bekroond met het label « meest innovatieve merk van het jaar ».

LEICHT met “Les Couleurs® Le Corbusier”

Het Duitse merk werkt al vele jaren samen met architecten van wereldwijde faam. Dit impliceert een speciale interesse in de ontwerpprincipes van klassiek modernisme en vooral in kleuren.

Natuurlijk, harmonieus en tijdloos zijn de kenmerken van de kleuren van het merk « Les Couleurs® Le Corbusier ». Als hoogwaardige « architecturale kleuren » hebben ze LEICHT geïnspireerd. Het is ook de eerste en enige keukenfabrikant die geselecteerde tinten in zijn portfolio integreert en aanbiedt voor individuele keukenontwerpen.

Het palet van ingetogen of intensere kleuren stelt het bedrijf in staat om de individuele speelruimte in termen van keukenplanning uit te breiden en een harmonieuze overgang tussen de keuken en de woonruimte te ontwerpen. Met andere woorden, u kunt de keuken van uw dromen ontwerpen.


U bent geïnteresseerd in onze keukenmodellen op maat? Laat u inspireren en neem contact op met onze teams voor meer informatie.

Ontdek ook onze andere keukengamma op maat: