‘K-smart’ keukens : een geavanceerd gamma dat technologie combineert met een persoonlijke afwerking

Onze keukens van het K-smart gamma zijn er in vele kleuren en afwerkingen en bieden oneindige inrichtingsmogelijkheden. Zo voldoen ze aan de eisen van elk project en passen ze perfect bij de rest van het interieur.

Ruime keuze aan kleuren en afwerkingen

Kiezen voor het K-smart gamma, is ruimte laten voor creativiteit door alle mogelijkheden af te toetsen. De moderne keukens van K-smart zijn er immers in een groot aantal kleuren die gecombineerd kunnen worden: van zwart en grijs over tijdloos wit tot houtimitatie, alles is mogelijk in de zoektocht naar de perfecte keuken.

Bovendien bieden wij u tal van afwerkingsmogelijkheden zodat uw keuken in lijn ligt met uw persoonlijkheid, voldoet aan uw noden en perfect past bij uw interieur. Handvaten, sluitsystemen van deuren en laden, de binnenkant van de meubels, de afwerking van de deuren … er zijn zo veel elementen die gepersonaliseerd kunnen worden om de meest innovatieve keuken tot stand te laten komen.

Levenslange kwaliteit

Wij streven naar keukenmodellen met een onberispelijke kwaliteit. Zo kiezen wij voor hoogwaardige materialen zodat u zeker bent van meubels die lang meegaan. Deze duurzaamheid uit zich in:

  • Stevige meubelaccessoires zoals bijvoorbeeld handvaten, scharnieren en softclose systemen.
  • Een elegant design werkblad dat lang meegaat en bestand is tegen vlekken en vocht.
  • Keukentoestellen van merken die bekend staan om hun duurzame technologieën en hoge eisen.
  • Een professionele plaatsing tot in de kleinste puntjes door gekwalificeerde technici.

Talrijke inrichtingsmogelijkheden

De inrichting van een keuken is een cruciale stap in de realisatie van uw project. Het is niet altijd simpel om te kiezen uit de vele mogelijkheden: een keuken in U- of L-vorm of met centraal eiland? Hoe kiest u het beste ontwerp? Om u wegwijs te maken, kunt u rekenen op ons team van interieurarchitecten. Zij helpen u bij iedere stap en tekenen voor u het ontwerp uit waarbij de beste balans wordt gevonden tussen het noodzakelijke en de beschikbare oppervlakte.


Bent u een bouwprofessional op zoek naar een bevoorrechte partner voor het ontwerp van kwaliteitskeukens? Ontdek hier onze realisaties of maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten via het online contactformulier.

Ontdek ook onze drie andere keukengamma’s op maat: