Kasten en dressings

Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de inrichting van keukens en bieden voortaan ook het ontwerp en de inrichting van kasten en dressings op maat aan.

Meer dan een opbergruimte

Vandaag is opruimen een kunst. Kasten eisen dan ook hun plekje op in de leefruimte door hun elegante en creatieve integratie. Of het nu gaat om de inrichting van een volledige dressing, bibliotheek, bureau, vestiaire of multimediameubel, de mogelijkheden zijn eindeloos en personaliseerbaar. Dit zal helpen om de ruimte in uw vastgoedproject te optimaliseren en het een extra uitstraling te geven.

Onze expertise ten dienste van de kleinste details en de hoogste
kwaliteit

Al meer dan 25 jaar ontwerpen en installeren wij meubels op maat. Aanvankelijk waren wij enkel gespecialiseerd in de inrichting van keukens, maar vanuit die ervaring konden wij onze activiteiten verruimen naar alle delen van het huis. Nauwkeurigheid, passie en service zijn onze stokpaardjes. Onze interieurarchitecten begeleiden u in elke ontwerpfase van uw kast.

Ieder project is uniek

Er zijn zo veel opbergoplossingen als er woningen zijn. Ze zijn te vinden in alle ruimten en vervullen telkens een andere functie. Bij The Kitchen Company helpen wij u bij elke fase in het ontwerp van uw kast of dressing zodat u zeker bent van professionele en vakkundige begeleiding.

Eerst bepalen we samen met u het type project: Gaat het om de complete inrichting van een dressingruimte? Of van een kast onder de trap? Of wilt u in de woonkamer een nis voor de tv creëren? We bespreken samen de gebruiksbestemming en leggen de bestanddelen van de kast vast, gaande van de kleuren over de texturen tot de integratie van schuif- of klapdeuren.

Eens het project volledig werd besproken, maken onze interieurarchitecten een 3D-ontwerp. Zo krijgt u een beeld van hoe uw kast er in werkelijkheid zal uitzien. Onze technische teams komen vervolgens ter plaatse om alles op te meten. Zo kunt u gerust zijn dat de meubels perfect in de ruimte passen. Tot slot zullen onze installateurs de kast of dressing op de overeengekomen datum komen plaatsen met oog voor het kleinste detail.


U bent op zoek naar een partner gespecialiseerd in bouwprojecten voor de realisatie van uw kasten op maat? Maak online een afspraak of contacteer ons via ons contactformulier.

Ontdek ook: