Wasruimte

Als specialisten in keukenontwerp sinds meer dan 25 jaar, hebben we onze reeks uitgebreid naar de inrichting van wasruimtes en bijkeukens.

Ergonomie en optimalisatie van de ruimte

De wasruimte en de bijkeuken worden vaak als ‘uitgestelde ruimtes’ beschouwd, met als enige doel het opbergen van schoonmaakproducten en het wassen van kleding. Niettemin zal een mooie, ergonomische wasruimte met geoptimaliseerde ruimte uw vastgoedproject extra punten laten scoren.

Aan hetzelfde streven om u de beste oplossingen te bieden, stelt The Kitchen Company voor om uw wasruimte of bijkeuken uit te rusten met zorgvuldig gekozen meubels om uw werk te organiseren en u tijd te besparen.

Meer dan alleen maar opslagruimte

Dankzij onze selectie van fronten kunt u uw wasruimte- en/of bijkeukenmeubels matchen met die van uw geselecteerde meubels voor de hoofdkeuken. Op die manier kunt u de sfeer van uw vastgoedproject in elke kamer van het huis laten doordringen.

De expertise van onze interieurarchitecten

Bij The Kitchen Company hechten we veel belang aan het maximaliseren van de ergonomie van onze inrichtingsvoorstellen. Voor elk project integreren onze interieurarchitecten tal van elementen om u de optimale indeling aan te bieden. Voor wasruimtes is het belangrijk om na te denken over de ruimte om het ideale gebruikscomfort aan uw klanten te bieden. Dit vertaalt zich in een verhoogde wasmachine, een lade eronder, de integratie van manden…


U bent op zoek naar een partner gespecialiseerd in bouwprojecten voor de realisatie van uw kasten op maat? Maak online een afspraak of contacteer ons via ons contactformulier.

Ontdek ook :