Tv-meubelen

Als specialisten in keukenontwerp sinds meer dan 25 jaar, hebben we ons assortiment tv-meubels uitgebreid.

Harmonie en praktisch gebruik

Bij The Kitchen Company begrijpen we het belang van het samenvoegen van stijl en functionaliteit in uw woonkamer. Dit is een van de belangrijkste kamers waar familie en vrienden samenkomen om onvergetelijke momenten te delen, en daarom is de inrichting ervan bijzonder belangrijk. Met dat in gedachten hebben we een assortiment TV-meubelen gecreëerd die aan uw esthetische en praktische behoeften voldoen. Als flatscreens designobjecten zijn geworden, zal het kiezen van een van onze vele tv-meubelen uw project nog meer in de schijnwerpers zetten. Deze kleine aanraking zal ongetwijfeld uw klanten helpen zich volledig in te leven in de aankoop van uw vastgoed.

Modulariteit en creativiteit

Onze tv-meubelen zijn ontworpen om u een oneindige modulariteit te bieden. Hoogte, diepte, breedte, aanwezigheid van poten, aanwezigheid van handgrepen, deuren of laden, kleuren en afwerkingen: laat uw verbeelding en wensen de vrije loop.

Dankzij deze talloze mogelijkheden kunt u consistentie en een rode draad behouden tussen de verschillende kamers van uw vastgoedproject.

De bijdrage van onze interieurarchitecten

Voor elk vastgoedproject houden onze interieurarchitecten rekening met tal van elementen om een optimale inrichting voor te stellen.

Bijvoorbeeld, dit resulteert in het plaatsen van TV-meubelen op de juiste hoogte om oogvermoeidheid en nekklachten te verminderen. Onder deze omstandigheden bieden we een volledige service aan uw klanten, zodat ze ten volle kunnen genieten van hun favoriete films of langverwachte sportevenementen


U bent op zoek naar een partner gespecialiseerd in bouwprojecten voor de realisatie van uw kasten op maat? Maak online een afspraak of contacteer ons via ons contactformulier.

Ontdek ook :