Badkamer

Als specialisten in keukenontwerp sinds meer dan 25 jaar, hebben we ons assortiment uitgebreid naar de inrichting van badkamers.

Ontspanningsruimte

Net zoals de keuken is de badkamer een ruimte waar smaak en elegantie voorop staan. Het voldoet aan specifieke behoeften omdat het uitnodigt tot ontspanning, zelfverzorging en ontsnapping aan de dagelijkse routine. Om ervoor te zorgen dat deze ruimte volledig voldoet aan de eisen van uw vastgoedproject, hebben we een uitgebreid assortiment meubels ontwikkeld die geïnspireerd zijn op de huidige trends.

Warm hout, modern beton, glanzende of matte oppervlakken, er zijn talloze combinaties mogelijk met onze interieurarchitecten. Zij zullen oplossingen ontwikkelen en voorstellen die zowel aan de behoeften van uw investeerders als aan particuliere klanten voldoen.

Ideaal voor alle ruimtes

Naargelang uw vastgoedproject zullen we uw project optimaliseren zodat het voldoet aan de oppervlakte-eisen en het beoogde budget. Of het nu gaat om het inrichten van een kleine toiletruimte of een grotere ruimte, onze interieurarchitecten zullen ervoor zorgen dat de projecten zowel uniek als praktisch zijn.

Om dit te bereiken hebben we een assortiment badkamermeubels ontwikkeld dat aan verschillende behoeften voldoet. We kunnen inderdaad oplossingen bieden voor elke ruimte. Van de kleine toiletruimte met een praktisch meubel en een wastafel tot de grote badkamer met hangende meubels, u kunt de sfeer van uw vastgoedproject volledig tot leven brengen.

Durf kleur te gebruiken

Het wit en zwart zijn altijd effectieve kleuren geweest en zullen velen aanspreken. Niettemin hebben we ervoor gekozen om ook meer eigentijdse kleuren aan te bieden die buiten het gebruikelijke palet voor badkamers vallen en ongetwijfeld in de smaak zullen vallen bij uw klanten.


U bent op zoek naar een partner gespecialiseerd in bouwprojecten voor de realisatie van uw kasten op maat? Maak online een afspraak of contacteer ons via ons contactformulier.

Ontdek ook :