Eetkamer

Als oorspronkelijke keukenontwerpspecialisten voor meer dan 25 jaar hebben we ons assortiment uitgebreid naar eetkamerinrichting.

Ergonomie en opslag

De eetkamer is een plek van delen en gezelligheid. Om deze aspecten te behouden, hebben we een reeks meubels ontworpen die de leefruimtes in uw vastgoedprojecten zullen aankleden. Als een natuurlijke verlenging van de keuken bieden we u de mogelijkheid om een reeks afwerkingen te selecteren die deze verwantschap volledig benadrukken.

Zelfs kleinere ruimtes worden niet vergeten. Dankzij slimme oplossingen voor opslag is ruimtegebrek geen belemmering meer voor interieurinrichting. Wilt u een grote dressoir, maar ontbreekt de ruimte? We hebben meubels ontworpen die de hoogte boven de diepte benadrukken om een gemakkelijke circulatie in de kamer te behouden.

Accessoires en verticaliteit

Om uw kamer niet te overladen, bieden we verschillende accessoires aan die uw meubelselectie zullen aanvullen. Onze interieurarchitecten zullen lichte en praktische oplossingen ontwerpen en aan u presenteren om uw opslagruimte te maximaliseren, terwijl u de gewenste lichtheid behoudt.

Durft te mengen

Net zoals bij onze keukens hebben we de gevels, meubels en kleuren geselecteerd die u eindeloze mogelijkheden bieden. Op basis van uw behoeften zullen we u begeleiden om de inrichting te presenteren die voldoet aan de visie van uw vastgoedproject en die van uw klanten.


U bent op zoek naar een partner gespecialiseerd in bouwprojecten voor de realisatie van uw kasten op maat? Maak online een afspraak of contacteer ons via ons contactformulier.

Ontdek ook :