Bureau

Als keukenontwerpspecialisten met een geschiedenis van meer dan 25 jaar hebben we ons assortiment uitgebreid naar de inrichting van kantoren en werkruimtes.

Een harmonie tussen privéleven en professioneel leven

Het werken vanuit huis is een trend die de afgelopen jaren aanzienlijk is versterkt. Deze nieuwe werkomgeving heeft nieuwe behoeften aan het licht gebracht. We kunnen zonder twijfel benadrukken hoe belangrijk het is om een goed ingerichte werkruimte te hebben om comfortabel te kunnen werken.

Hoe kunnen we deze noodzaak vertalen naar inrichtingsoplossingen? Dit kan verschillende vormen aannemen: een ruimte groot genoeg om uw computer en wat decoratie te plaatsen om zich ’thuis’ te voelen, voldoende opbergruimte om documenten op te bergen, evenals stopcontacten en verlichting om nooit zonder stroom of licht te zitten.

Vanaf nu zijn al deze elementen beschikbaar en realiseerbaar bij The Kitchen Company. We begeleiden u graag in uw project om de thuiskantoorruimte te creëren die u verdient.

Een scala aan mogelijkheden

Wij begrijpen hoezeer een slim ontworpen en comfortabel kantoor het verschil maakt in het dagelijks leven. Daarom hebben we diverse meubelcollecties ontwikkeld die kunnen voldoen aan uw wensen op het gebied van uitstraling en gebruik. Van ingetogen kleuren tot opvallende kleuren, van de volledige integratie van uw kantoor in uw leefruimte, de mogelijkheden die onze vele producten bieden, zullen aansluiten bij uw wensen.

Ergonomie en ondersteuning

Ergonomie wordt steeds meer besproken en bestudeerd binnen bedrijven. Daarom is het ook van belang wanneer we thuis werken. Daarom ontwerpen we onze projecten niet alleen met het oog op design, maar houden we ook rekening met gebruiksgemak en ergonomie van uw nieuwe werkruimte. Onze interieurarchitecten zullen uw afmetingen, behoeften en wensen in overweging nemen om u het bureau te bieden dat bij u past.


Bent u op zoek naar een hoogwaardige partner gespecialiseerd in keukenontwerp en interieurinrichting voor uw vastgoedaankoop? Maak een afspraak online of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Ontdek ook: