Eetkamer

Oorspronkelijk gespecialiseerd in keukenontwerp gedurende meer dan 25 jaar, hebben we ons assortiment uitgebreid naar eetkamerinrichting.

Gezelligheid en opbergruimte

De eetkamer is een van de belangrijkste plekken in een woning als het gaat om gezelligheid. Of het nu gaat om het organiseren van een goede maaltijd of gewoon samenkomen rond een tafel om te praten, deze ruimte maakt het mogelijk om vele herinneringen te creëren.

De eetkamer vloeit natuurlijk over in de keuken. De keuken is soms zelfs open naar de ruimte waar u uw maaltijden zult gebruiken. Met dit idee in gedachten hebben we meubels ontworpen met tal van afwerkingen om u in staat te stellen deze twee ruimtes te harmoniseren in de kleuren die u bevalt. Of u nu wilt verwijzen naar elkaar of een breuk in stijl wilt maken, we kunnen aan uw wensen voldoen.

We hebben ook gedacht aan kleinere ruimtes. Dankzij mooie opbergruimteoplossingen is ruimtegebrek geen belemmering meer voor interieurinrichting. Wilt u een grote buffetkast, maar heeft u niet genoeg ruimte? We hebben meubels die de hoogte benutten.

Accessoires en verticaliteit

Vroeger hadden meubels de neiging om opbergruimte in te ruilen voor harmonie en lichtheid in uw eetkamer. Om uw ruimte niet te verzwaren, bieden wij verschillende accessoires aan die uw meubels aanvullen. Onze interieurarchitecten zullen lichte en praktische oplossingen ontwerpen en aan u presenteren om uw opbergruimte te maximaliseren, terwijl de lichtheid van uw eetkamer behouden blijft.

Durf de composities

Net als bij onze keukens hebben we de fronten, meubels en kleuren geselecteerd die u eindeloze mogelijkheden bieden. Of u nu een meer rustieke, eigentijdse of Scandinavische stijl wenst, wij zullen composities presenteren die uw eetkamer extra uitstraling geven.


Bent u op zoek naar een hoogwaardige partner gespecialiseerd in keukenontwerp en interieurinrichting voor uw vastgoedaankoop? Maak een afspraak online of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Ontdek ook: