Tv-meubelen

Als oorspronkelijke keukenontwerpspecialisten met meer dan 25 jaar ervaring hebben we ons assortiment tv-meubels uitgebreid.

Balans en gemak

Bij The Kitchen Company begrijpen we het belang van het combineren van stijl en functionaliteit in uw woonkamer. Dit is de plek waar uw familie en vrienden samenkomen om onvergetelijke momenten te delen, daarom is de inrichting ervan bijzonder belangrijk. Om dit doel te bereiken, hebben we tv-meubels ontwikkeld die voldoen aan uw esthetische maar ook ergonomische behoeften. Als flatscreen-tv’s designobjecten worden, zal het toevoegen van een van onze tv-meubels uw ruimte optimaliseren en een bepaalde charme toevoegen.

Modulariteit en creativiteit

Onze tv-meubels zijn ontworpen om u een oneindige modulariteit te bieden. Hoogte, diepte, breedte, aanwezigheid van poten, aanwezigheid van handgrepen, deuren of laden, kleuren en afwerkingen, laat uw verbeelding en wensen de vrije loop.

Dankzij deze vele mogelijkheden kunt u een rode draad behouden tussen de verschillende kamers van uw nieuwe huis.

De bijdrage van onze interieurarchitecten

Voor elk project houden onze interieurarchitecten rekening met tal van factoren om een optimale inrichting voor te stellen. Zo wordt bijvoorbeeld de tv-meubelhoogte aangepast om oog- en nekvermoeidheid te verminderen. Onder deze omstandigheden kunt u optimaal genieten van uw favoriete films of bijwonen van langverwachte sportevenementen.


Bent u op zoek naar een hoogwaardige partner gespecialiseerd in keukenontwerp en interieurinrichting voor uw vastgoedaankoop? Maak een afspraak online of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Ontdek ook: