Badkamer

Als oorspronkelijke keukenontwerpspecialisten met meer dan 25 jaar ervaring hebben we ons assortiment uitgebreid naar de inrichting van badkamers.

Ontspanningsruimte

Net als de keuken is de badkamer een plek waar smaak en elegantie voorop staan. Het voldoet aan specifieke behoeften omdat het uitnodigt tot ontspanning, zelfverzorging en ontsnapping aan het dagelijkse leven. Om ervoor te zorgen dat deze ruimte volledig overeenkomt met uw idee van ontspanning, hebben we een breed scala aan meubels ontwikkeld die geïnspireerd zijn op de huidige trends.

De warme houtlook, moderne beton, glanzende of matte oppervlakken, dit zijn allemaal combinaties die u kunt overwegen met onze interieurarchitecten. Ze zullen oplossingen ontwikkelen en voorstellen die aan uw verwachtingen voldoen.

Ideaal voor alle ruimtes

Afhankelijk van uw project optimaliseren we uw ruimte zodat deze volledig in uw interieur past. Daartoe hebben we een assortiment badkamermeubels ontwikkeld dat voldoet aan verschillende behoeften. We kunnen inderdaad oplossingen bieden voor elk type ruimte. Van de kleine wasruimte met een praktisch meubel en een wastafel tot de ruimere badkamer met hangende meubels, kunt u de droomatmosfeer volledig tot leven brengen.

Durf kleur te bekennen

Wit en zwart zijn en zullen altijd effectieve kleuren zijn die bij velen in de smaak vallen. Toch hebben we er ook voor gekozen om u meer eigentijdse kleuren aan te bieden die buiten het traditionele kleurenpalet van badkamers vallen en waarmee u uw ruimte nog persoonlijker kunt maken.


Bent u op zoek naar een hoogwaardige partner gespecialiseerd in keukenontwerp en interieurinrichting voor uw vastgoedaankoop? Maak een afspraak online of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Ontdek ook: