Wasruimte

Als oorspronkelijke keukenontwerpspecialisten voor meer dan 25 jaar hebben we ons assortiment uitgebreid naar de inrichting van wasruimtes en achterkeukens.

Ergonomie en ruimteoptimalisatie

De wasruimte en de achterkeuken worden vaak als ‘uitgesteld’ beschouwd. Ze worden vaak alleen gebruikt voor het opbergen van schoonmaakproducten en het wassen van wasgoed. Toch zal een mooie, ergonomische wasruimte zorgen voor comfort bij uw dagelijkse taken.

The Kitchen Company biedt u de mogelijkheid om uw wasruimte uit te rusten met meubels die zijn geselecteerd vanwege hun praktische aard en organisatorische oplossingen. U kunt natuurlijk verschillende accessoires kiezen om de opslag van uw apparatuur en schoonmaakproducten te optimaliseren.

Kleurharmonie

Naast alleen de inrichting, kunt u harmonie behouden tussen uw keukenmeubels en uw wasruimte en/of achterkeuken dankzij onze selectie van deuren. Op deze manier en met behulp van de vele kleuren en afwerkingen, kunt u de gewenste sfeer creëren en tot leven brengen in alle kamers van uw huis.

Het oog van onze interieurarchitecten

De wasruimte kan een ruimte zijn waar ergonomie opzij wordt gezet om alleen eenvoudige opslagmogelijkheden te bieden. Bij The Kitchen Company hechten we veel belang aan het maximaliseren van de ergonomie in alle ruimtes. Onze interieurarchitecten integreren tal van elementen (fysiek, meubelopstelling, enz.) om u de optimale inrichting te bieden. In de wasruimte uit zich dit bijvoorbeeld door een verhoogde wasmachine, een lade eronder en de integratie van manden…


Bent u op zoek naar een hoogwaardige partner gespecialiseerd in keukenontwerp en interieurinrichting voor uw vastgoedaankoop? Maak een afspraak online of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Ontdek ook: