Interieurinrichting

Al 25 jaar lang werken wij nauw samen met projectontwikkelaars en aannemers en steunen wij hen bij de uitvoering van hun renovatie- en nieuwbouwprojecten. Wat begon als een specialisatie in keukenontwerp, werd al snel uitgebreid naar de volledige binneninrichting.

Een volledige oplossing

Interieurinrichtingsoplossingen zijn even divers als de soorten woningen die ze huisvesten. Ze zijn geschikt voor alle ruimtes en voldoen aan elke behoefte. Historisch gespecialiseerd in keukeninrichting, breiden we nu onze ervaring uit naar alle kamers van het huis.

Vanaf nu begeleidt The Kitchen Company u bij alle aspecten van uw project om u een complete en gepersonaliseerde oplossing te bieden. Van de wasruimte tot de badkamer, via tv-meubels en de eetkamer, hebben we afwerkingen, accessoires en kleuren geselecteerd waarmee we een project kunnen ontwerpen dat bij u past

Onze talenten ten dienste van detail en kwaliteit

Rigor, passie en service hebben altijd The Kitchen Company gedefinieerd. Nadat u uw vastgoedproject hebt verworven, zullen onze interieurarchitecten u begeleiden in uw interieurinrichtingsproject om consistentie te behouden tussen de keuzes die zijn gemaakt voor de verschillende ruimtes van uw huis. Om uw leven gemakkelijker te maken, hebben we ‘klaar-om-te-plaatsen’ sets ontwikkeld die originaliteit, intelligentie en personalisatie combineren.

Bij elk project, zijn eigen universum

Om u in staat te stellen uw gedroomde interieur te realiseren, hebben we een breed scala aan deuren, meubels en kleuren voor u geselecteerd en gemaakt. Vertrekkend vanuit uw behoeften, zullen we samen met u de ideale inrichtingsoplossing bepalen die aan uw wensen voldoet.


Bent u op zoek naar een hoogwaardige partner gespecialiseerd in keukenontwerp en interieurinrichting voor uw vastgoedaankoop? Maak een afspraak online of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Ontdek onze interieuraanpassingen:

Ontdek ook: