Interieurinrichting

Als specialisten in keukenontwerp sinds meer dan 25 jaar, hebben we ons assortiment uitgebreid naar de volledige interieurinrichting.

Een volledige oplossing

De oplossingen voor interieurinrichting zijn even divers als de woningen waarin ze worden toegepast. Ze passen in alle ruimtes en voldoen aan alle behoeften. Historisch gezien gespecialiseerd in het maken van keukens, breiden we nu onze ervaring uit naar alle kamers van uw vastgoedproject.

Vanaf nu begeleidt The Kitchen Company u in alle aspecten van uw vastgoedproject en biedt u een volledige oplossing. Van de wasruimte tot de badkamer, via de kasten en de eetkamer, willen we u een oplossing aanbieden die past bij het thema van uw project, in elke kamer.

Onze expertise ten dienste van aandacht voor detail en kwaliteit

Rigor, passie en service blijven onze kernwoorden. Onze interieurarchitecten begeleiden u bij uw inrichtingsproject om harmonie te behouden in de verschillende keuzes die worden gemaakt. Om uw leven gemakkelijker te maken, bieden onze specialisten u ‘klaar om te plaatsen’ sets aan die originaliteit, intelligentie en vooral gemak combineren.

Aan elk project zijn eigen universum

Wij hebben voor u de gevels, meubels en kleuren geselecteerd die u eindeloze mogelijkheden bieden om uw ideale interieurmeubilair te bedenken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, zullen we samen met u de ideale interieurinrichtingsoplossing bepalen om u een aanbod te doen dat aan uw verwachtingen voldoet.


U bent op zoek naar een partner gespecialiseerd in bouwprojecten voor de realisatie van uw kasten op maat? Maak online een afspraak of contacteer ons via ons contactformulier.

Ontdek onze interieuraanpassingen:

Ontdek ook: